Laatua julkisivujen töihin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä!

Laatu syntyy tekemällä asiat oikein. Ma-Kron Julkisivut Oy pyrkii toiminnassaan mahdollisimman korkeaan laatuun. Arvostamme ammattitaitoa ja haluamme luovuttaa asiakkaillemme hyvin tehdyn työn. Toimimme Turun seudulla ja Varsinais-Suomen alueella.

Korkean laatutasomme tekijät:

Työmaiden johto ja valvonta

Kaikilla työmaillamme on vastuullinen työnjohtaja ja olemme panostaneet laadukkaaseen työsuoritukseen henkilökuntamme koulutuksen ja työmaidemme valvonnan kautta. Työkohteessa mittaamme digitaalisilla vetokoelaitteilla puhdistettujen betonialustojen lujuudet sekä erilaisten pinnoitteiden tartunnat alustaan. Mittauksista laadimme raportit työmaa-asiakirjoihin ja dokumentoimme kaiken työmaa-aineiston tarkasti.

Asiakaslähtöisyys

Panostamme etukäteissuunnitteluun ja asukkaiden huomioimiseen korjaushankkeissa. Oikea-aikainen ja riittävä tiedottaminen korjaushankkeen etenemisestä takaa parhaan lopputuloksen sekä helpottaa asukkaiden asemaa.

Työturvallisuus

Otimme vuoden 2011 alusta käyttöön työmailla TR-mittaukset ja mittausten keskiarvo oli 2011 94/100. Näillä toimilla on merkittävästi vähennetty työtapaturmia. Noudatamme alan työehtosopimusta ja edellytämme sopimusten noudattamista myös alihankkijoiltamme.

Luottoluokitus

Ma-Kron Julkisivut Oy on arvioitu korkeimman luottoluokituksen mukaan, meillä on Soliditetin kolmen A:n luokitus. Lisäksi yhtiöllämme on Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) myöntämä pätevyys. 

RALA ry on rakennusalan osapuolia kokoava yhteistoimintaelin, jonka tarkoituksena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA noudattaa toiminnassaan ehdotonta puolueettomuutta ja luottamuksellisuutta.

Lisätietoa: soliditet.fi ja rala.fi.

Katso RALA-todistuksemme