Julkisivukorjaukset Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ma-Kron Julkisivut Oy on tullut tunnetuksi erityisesti haastavienkin julkisivukorjausten tekijänä ja saneerauskohteiden kunnostajana. Olemme tehneet kerrostalojen, entisöintikohteiden, kirkkojen ja julkisten rakennusten sekä erikoisurakointia vaativien kohteiden julkisivutöitä jo usean vuosikymmenen ajan Turun seudulla, Varsinais-Suomessa ja ympäri Suomea. 

Julkisivukorjauksen avulla saavutetaan paitsi eheä ja näyttävä ulkoasu, myös kestävämpi ja energiatehokkaampi rakenne. Remontoimme ja kunnostamme kaikenlaisia julkisivuja tiili- ja betonirakenteisista puuverhoiltuihin.

Palvelumme kattavat kaikki julkisivuun tehtävät korjaukset ja remontit ulkoseinistä ikkunoihin, oviin, kattoihin ja parvekkeisiin. Toteutamme rappaukset, tiilimuuraukset ja ruiskubetonoinnit asiakkaan toiveiden mukaan ja kiinteistön yleisilmettä kunnioittaen.
Tuulettuvat, keraamiset julkisivut soveltuvat niin kauppakeskuksiin kuin kerrostaloihin. Ne ovat lisänneet suosiotaan nopean ja kustannustehokkaan asennuksensa sekä laadukkaan lopputuloksen ansiosta.

Julkisivuremontit tehokkaasti

Julkisivuremontti on putkiremontin ohella isoimpia taloyhtiössä tehtäviä korjausurakoita. Tämän takia onkin erityisen tärkeää valita remontin toteuttaja huolella. Ma-Kron Julkisivut Oy toteuttaa julkisivu-urakoinnit sovitussa aikataulussa ja laadukkaaseen työjälkeen panostaen. 


Otamme huomioon rakennusten käyttäjät ja pyrimme vaikuttamaan heidän arkeensa mahdollisimman vähän. Työntekijämme ovat julkisivutöiden kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät vastuullisen työnjohtajan ohjaamana. Tutustu laatutekijöihimme, jotka tekevät työskentelystämme turvallista, tehokasta ja laadukasta.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

TORBO-puhallukset
Julkisivukorjaukset
Rappaukset
Parvekekorjaukset
Saneerauspalvelut
Muut työt

* Pakolliset kentät

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä