Parvekeremontit Turussa ja Varsinais-Suomessa

Pyydä tarjous!

Parvekkeet tuovat tyylikkyyttä ja näyttävyyttä erilaisiin rakennuksiin kerrostaloista liikekiinteistöihin. Ne ovat kantavia rakenteita, joiden kestävyyteen ja kuntoon tulee kiinnittää erityistä huomiota. 

Parvekkeen kannatusrakenteisiin syntyvät vauriot aiheuttavat turvallisuusriskin. Tämän takia parvekerakenteiden kantavuus tulee aina tarkistaa turvallisten korjaustöiden ja käytettävyyden varmistamiseksi.

Ma-Kron Julkisivut Oy toteuttaa kokonaisvaltaisia parvekeremontteja ja -urakoita, joissa uusitaan niin parvekkeen kaiteet, lattiat, rakenteet kuin seinäpinnoitukset. Korjaamme ulokeparvekkeita, elementtiparvekkeita sekä muita parveketyyppejä käyttäen kohteeseen ja Suomen sääoloihin sopivimpia materiaaleja. Toimimme Turun seudulla, Varsinais-Suomessa ja Etelä-Suomen alueella.

Parvekeremontteja kesällä ja talvella

Teemme parvekeremontteja ympäri vuoden. Remontoitu parveke tuo paitsi turvallisuutta, myös viihtyisyyttä ja käyttömukavuutta. Kun toteutamme parvekekorjaukset julkisivuremontin yhteydessä, koko rakennuksen ulkoasu saa näyttävän uudistuksen.

Parvekeremonttia suunnitellessa tulee ottaa huomioon parvekkeen ja sen osien korjaustarve. Onko tarkoituksena säilyttävä korjaus, jossa pyritään säilyttämään alkuperäisilme yksityiskohtia myöten, vai muuttava tai uusiva korjaus, jossa parvekkeen ilme uusitaan esimerkiksi uuden julkisivun mukaiseksi? Ma-Kron Julkisivut Oy on apunasi jo parvekeremontin suunnitteluvaiheessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

TORBO-puhallukset
Julkisivukorjaukset
Rappaukset
Parvekekorjaukset
Saneerauspalvelut
Muut työt

* Pakolliset kentät

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä