Julkisivurappaus ja rappauskorjaukset Turussa ja Varsinais-Suomessa

Kysy lisää!

Teemme tasokkaita ja kestäviä rappauksia ja rappauskorjauksia niin taloyhtiöille, yrityksille kuin julkisen puolen toimijoille Turun seudulla ja laajemmin Varsinais-Suomen alueella. Rappauspalveluihimme kuuluvat muun muassa julkisivurappaus, eristerappaus sekä perinteinen rappaus, johon sisältyy kalkkimaalaus. Ammattitaitomme ja kokemuksemme erilaisista rappaus- ja tasoitemenetelmistä takaa viimeistellyn, pohjoisissakin olosuhteissa kestävän kokonaisuuden.

Rappaustyöt uudisrakennuksiin ja korjauskohteisiin

Rakennusten ja rakenteiden pinnoittaminen rappauksen avulla on kestävä ja tyylikäs valinta. Ma-Kron Julkisivut Oy toteuttaa sekä uudisrakennuksien rappauksia että saneerauskohteiden rappauskorjauksia. Poistamme vanhat rappaukset muun muassa TORBO-menetelmän avulla esimerkiksi tiiliseinästä niin, ettei tiilipinta vaurioidu. Rappausmateriaali ja -menetelmä valitaan kohteen mukaan.

Toteutamme rappaustyöt julkisivuremontin yhteydessä tai erikseen. Huolehdimme, että valmis rappaus on tasalaatuinen ja säänkestävä. Varmistamme räystäisiin, sokkeliin, parvekerakenteisiin, ikkunoihin ja muihin yksityiskohtiin liittyvien alueiden erityisen tarkan rappauksen.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät arvioimaan kiinteistösi rappaustarve

Yhteydenottolomake

TORBO-puhallukset
Julkisivukorjaukset
Rappaukset
Parvekekorjaukset
Saneerauspalvelut
Muut työt

* Pakolliset kentät

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä